logo habitat energy
Energie solara si eoliana
   pentru o CASA VERDE
Prima pagina | Despre noi | Contact | facebook icon
Bine ati venit!
Habitat Energy in parteneriat cu producatorul italian SUNERG ofera consultanta, solutii si sisteme complete in domeniul energiei solare si eoliene.
Panouri solare fotovoltaice si termice, turbine eoliene, aplicatii energie solara si eoliana, sistem incalzire piscina, sistem pompare Lorentz, sisteme de iluminat.
Deasemenea va punem la dispozitie programe de calcul si simulare computerizata pentru instalarea unui sistem solar de incazire.
meniu Panouri Solare Fotovoltaice

SOLUTII CONSTRUCTIVE

Panouri Solare FOTOVOLTAICE
meniu Panouri Solare Termice

SOLUTII CONSTRUCTIVE

Panouri Solare TERMICE
meniu Turbine Eoliene

SOLUTII CONSTRUCTIVE

TURBINE EOLIENE
meniu Sisteme Solare de BACKUP

SOLUTII CONSTRUCTIVE

Sisteme Solare de BACKUP
banner deccons.ro
banner copertine-parasolare.ro

banner rodev.ro
banner utilaje-gipscarton.ro

Politica de Confidentialitate

Aceasta Politica de Confidentialitate descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Habitat Energy respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata, conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 ("GDPR"), in contextul utilizarii solarzone.ro.

1. Cine suntem si cum ne puteti contacta:

Operatorul datelor cu caracter personal pentru siteul solarzone.ro este Habitat Energy, RO24329885, J40/13722/2008. Pentru orice intrebari sau nelamuriri legate de prezenta Politica de Confidentialitate, de modul in care Habitat Energy prelucreaza datele sau drepturile dvs, ne puteti contacta la adresa de e-mail dedicata gdpr@solarzone.ro sau la adresa postala Str. Valea Ialomitei nr.7, bl.D20, ap.3.


2. Ce date cu caracter personal prelucram:

NU colectam si NU prelucram categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, NU dorim sa colectam sau sa prelucram date ale minorilor care nu au implinit varsta de 16 ani.

Colectam datele dvs cu caracter personal DIRECT de la dvs, astfel incat aveti controlul total asupra tipului de informatie pe care ne-o oferiti.

Datele personale pe care le colectam de la dvs sunt DOAR cele furnizate de dvs in formularul de contact de pe site:

  • nume / prenume
  • telefon
  • email

3. Care sunt scopurile si temeiurile prelucrarii datelor dvs:

Siteul solarzone.ro este doar pentru informare, asadar nu puteti comanda nimic de aici. Singura modalitate de prelucrare a datelor personale este pentru a va raspunde, gratuit, la nelamuririle dvs.

Asadar, utilizam datele dvs cu caracter personal DOAR pentru a va raspunde la intrebarile adresate.

Temeiul juridic: GDPR art. 6(1)(b) - incheierea si executarea contractului


4. Cat timp pastram datele dvs cu caracter personal:

Pastram datele dvs cu caracter personal DOAR pentru in corespondenta purtata, timp de 3 ani de la data ultimei adresari.

Datele aferente cookie-urilor si tehnologiilor similare sunt pastrate conform termenelor specifice setate pentru respectivele tehnologii, termenul de stocare putand fi intre durata sesiunii de navigare (pentru cookie de sesiune) si o durata de pana la 2 ani (pentru cookies de analiza). Tinem sa mentionam INCA O DATA ca aceste date sunt ANONIMIZATE, asa ca nu constituie in niciun fel date cu caracter personal.


5. Cui transmitem datele dvs cu caracter personal:

NIMANUI

In cazul in care ne revine o obligatie legala, sau daca este necesar pentru a ne apara un interes legitim, putem divulga anumite date cu caracter personal unor autoritati publice.


6. In ce tari transferam datele dvs cu caracter personal:

Stocam si prelucram datele dvs cu caracter personal pe teritoriul Romaniei.


7. Cum protejam securitatea datelor dvs cu caracter personal:

Toate informatiile pe care le primim despre dvs. sunt stocate pe servere securizate si am implementat masuri tehnice si organizatorice adecvate si necesare pentru a va proteja datele personale. Evaluam in permanenta securitatea retelei si gradul de adecvare al programului sau intern de securitate a informatiilor.

In ciuda masurilor luate pentru a proteja datele dvs cu caracter personal, va atragem atentia ca transmiterea informatiilor prin Internet, in general, sau prin intermendiul altor retele publice, nu este complet sigura, existand riscul ca datele sa fie vazute si utilizate de catre terte parti neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilitati ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.


8. Cum va informam despre modificarile din Politica de Confidentialitate:

Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic aceasta Politica de Confidentialitate, pentru a reflecta orice modificari ale modului in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal sau orice modificari ale cerintelor legale. In cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe website-ul nostru versiunea modificata a Politicii de Confidentialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic - de preferat inaintea fiecarei comenzi - continutul acestei Politici de Confidentialitate.

Ultima actualizare: 25 Iulie 2018


9. Drepturile dvs.

Indiferent de temeiul prelucrarii, persoana vizata are urmatoarele drepturi:

Dreptul de a fi informat

  • Obligatoriu persoana vizata trebuie sa fie informata despre:
  • identitatea si datele de contact ale operatorului datelor,
  • ce date cu caracter personal sunt prelucrate,
  • scopurile si temeiurile prelucrarii datelor,
  • cat timp sunt pastrate datele,
  • destinatarii sau categoriile de destinatari,
  • in ce tari sunt transferate datele,
  • mijloace de protectie a datelor.

In mare, acestea sunt expuse in Politica de Confidentialitate prezentata in aceasta pagina.


Dreptul de acces la date

Contactati-ne daca doriti o copie a unei parti sau a tuturor informatiilor cu caracter personal pe care le detinem despre dvs.


Dreptul de rectificare

Dorim ca informatiile dvs cu caracter personal sa fie corecte si actualizate. Puteti cere corectarea sau eliminarea informatiilor considerate inexacte sau invechite.


Dreptul de a fi uitat / stergere

Ne puteti cere sa oprim prelucrarea sau chiar sa stergem informatiile cu caracter personal pe care le detinem despre dvs. Daca informatiile dvs cu caracter personal sunt necesare pentru ca Habitat Energy sa respecte anumite obligatii legale (de ex. legislatia fiscala), cererea dvs nu va putea fi gestionata.


Dreptul la restrictionarea prelucrarii

Oprirea totala sau partiala a prelucrarii pentru a verifica anumite aspecte.

Daca...

  • ati contestat exactitatea datelor dvs
  • nu mai avem nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar acestea sunt solicitate de dvs pentru stabilirea, exercitarea sau apararea cererilor legale
  • ati obiectat fata de prelucrarea efectuata pe baza motivelor pe care Habitat Energy le considera legitime

... aveti dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii datelor dvs cu caracter personal.


Dreptul la portabilitatea datelor

In cazul in care prelucrarea se bazeaza pe consimtamantul dvs sau este realizata prin mijloace automate, aveti dreptul de a solicita Habitat Energy sa va transmita datele intr-un format structurat, pentru a putea fi transmise altui operator.


Dreptul de opozitie

Aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor cu caracter personal care se bazeaza pe un temei legal pe care Operatorul il considera legitim.

In plus, aveti dreptul de a va opune in orice moment prelucrarii datelor cu caracter personal in scopuri de marketing direct, incluzand profilarea in masura in care este legata de marketing direct.


Operatorul este obligat sa raspunda fara intarziere nejustificata si in cel mult o luna. In situatia unei cereri complexe, perioada de raspuns poate fi prelungita pentru cel mult o luna.


10. Plangeri

In cazul in care aceste drepturi va sunt incalcate in orice fel, aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal.

  • Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal
  • anspdcp@dataprotection.ro
  • www.dataprotection.ro

Fara a va afecta dreptul dvs de a contacta in orice moment autoritatea de supraveghere, va rugam sa ne contactati in prealabil si va promitem ca vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problema pe cale amiabila.



logo gri habitat energy
Copyright © 2011 Habitat Energy srl
Tel 0749.045.444 ; Fax 031-816.83.09


logo syms