logo habitat energy
Energie solara si eoliana
   pentru o CASA VERDE
Prima pagina | Despre noi | Contact | facebook icon
Aplicatii ale energiei solare si eoliene pentru Sistemele de Iluminat Stradal LED
Dezvoltarea rapida a zonelor rezidentiale in jurul oraselor, achizitia terenurilor de constructie la preturi avantajoase fara utilitati, cresterea numarului de constructii fara dezvoltarea infrastructurii sau reducerea costurilor administratiilor locale pentru iluminatul stradal dezvolta o noua aplicatie a tehnologiei solare, eoliene si iluminatului economic cu LED - un sistem de iluminat stradal independent.
meniu Panouri Solare Fotovoltaice

SOLUTII CONSTRUCTIVE

Panouri Solare FOTOVOLTAICE
meniu Panouri Solare Termice

SOLUTII CONSTRUCTIVE

Panouri Solare TERMICE
meniu Turbine Eoliene

SOLUTII CONSTRUCTIVE

TURBINE EOLIENE
meniu Sisteme Solare de BACKUP

SOLUTII CONSTRUCTIVE

Sisteme Solare de BACKUP
banner deccons.ro
banner copertine-parasolare.ro

banner rodev.ro
banner utilaje-gipscarton.ro
APLICATII ALE ENERGIEI SOLARE SI EOLIENE

Aplicatii pentru Sistemele de Iluminat Stradal LED

Acest sistem este total independent, nu necesita lucrari de extindere a retelei electrice, se poate amplasa imediat.

Sistemul este alcatuit dintr-o turbina eoliana, panouri solare, baterie acumulator, controler de incarcare si sistemul de iluminat cu LED. Componentele se dimensioneaza in functie de necesarul de iluminare (lumeni) dat din proiectare.

Sistemul hibrid eolian-panou solar asigura incarcarea indiferent de vreme a bateriei pentru un iluminat sigur pe perioada noptii.Protectia la supraincarcare sau descarcare este asigurata de controler inteligent.

Pentru exemplu sa consideram un sistem de iluminat hibrid alcatuit dintr-o turbina eoliana 300W, panou solar de 140W, 2 baterii acumulator de 100Ah si o lampa LED de 56W(4480 lm). Sistemul va asigura un iluminat de min 10 ore/zi chiar si in perioade noroase timp de 2-3 zile.

Montajul corpului de iluminat LED se va face la o inaltime de 6-8m iar distanta intre stalpi poate fi de 5-7 m.
De ce corp de iluminat cu LED? Sistemul pe LED are cea mai buna iluminare/W din sistemele cunoscute (incandescent, fluorescent, sodiu etc) precum si o durata medie de functionare de 50.000 ore. Toate componentele au fost proiectate pentru a avea o durata medie de utilizare de 15 ani.

Pretul unui astfel de sistem se situeaza la 1500-1700 EUR (fara turn) si se amortizeaza din prima zi de functionare in conditiile in care costurile extinderii retelelor de iluminat aflat in proprietatea administratiilor locale si operat de catre marile regii este ridicat si se face foarte anevoios.


logo gri habitat energy
Copyright © 2011 Habitat Energy srl


logo syms